Pis d’obra nova al costat del mercat central de Sabadell

359.000,00 €

Habitatge d´Obra Nova al Centre (al costat del Mercat Central de Sabadell): Pis Exclusiu de 3 Habitacions amb Pati i Pàrquing

Et presentem una oportunitat única per gaudir de la vida al cor de la ciutat. Aquest modern pis d´obra nova, construït per Sales el 2020, ofereix un disseny contemporani i comoditats excepcionals. Descobreix el confort i l’elegància a cada racó d’aquest habitatge impressionant.

Característiques destacades:

3 Habitacions: Amb una distribució intel·ligent, el pis consta d’una habitació doble i dues individuals, proporcionant espai i versatilitat per adaptar-se a les teves necessitats.

Ampli Bany amb Plat de Dutxa: Gaudeix de la funcionalitat i l’estil en aquest modern bany dissenyat per satisfer les teves expectatives de confort.

Saló amb Cuina Oberta: L’espai social perfecte on la cuina oberta s’integra harmoniosament amb el saló, creant un ambient acollidor i funcional.

Pati de 37 m² amb Orientació Sud-oest: Amb sortida des del saló al teu propi oasi a l’aire lliure, on la llum del sol i la privadesa es combinen per oferir un lloc perfecte per relaxar-te o entretenir els teus convidats.

Acabats d’alta qualitat: terres de parquet, portes lacades en blanc i finestres d’alumini tipus climalit, que aporten elegància i eficiència energètica.

Climatització per Conductes amb Equip d´Aerotèrmia: Gaudeix d´un ambient interior confortable durant tot l´any.

Plaça de Parqing i Ampli Traster: La comoditat de tenir el teu propi espai d’estacionament i emmagatzematge addicional.

Aquest habitatge no només ofereix un espai excepcional, sinó també una ubicació privilegiada al centre, a prop del Mercat i amb accés a serveis, botigues i restaurants molt a prop.

No perdeu l’oportunitat de ser l’orgullós propietari d’aquesta joia immobiliària. Contacta’ns per obtenir més informació o concertar una visita. La teva nova llar t’espera!

Característiques Principals

Referència: 51005 Superfície: 89 m² Dormitoris: 3 Lavabos: 1
Certificat energètic: A

Equipaments

3

Veu-ho al mapa